Home Aanmelden

Aanmelden

Wil je je aanmelden? Dat kan bij het Aanmeldpunt op 3 manieren:

  • Optie 1: Vul het onderstaande formulier in. Na verzenden komt het terecht bij het Aanmeldpunt en zij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
  • Optie 2: Stuur een mail naar het Aanmeldpunt: aanmeldpunt@wender.nl. Als je je telefoonnummer in de mail zet, kunnen wij je terugbellen.
  • Optie 3: Bel met ons aanmeldnummer 088 066 3000.

Je kunt jezelf aanmelden, maar ook een professionele verwijzer of hulpverlener kan dat doen. Na aanmelding krijg je zo snel mogelijk een reactie.

We checken altijd of Wender de juiste hulpverlener voor je is. Als dat zo is, volgt er een intakegesprek. Hierin bespreken we de beschikking of indicatie, zorgverzekering en inkomen. Die kunnen belangrijk zijn om de hulp te kunnen starten. Wij kunnen je helpen om dit te regelen. Het kan zijn dat er kosten gelden voor onze opvang en begeleiding. En soms zijn er wachttijden. Dit verschilt per voorziening en indicatie. Je hoort er meer over tijdens het Aanmeldgesprek.

Let op: Aanmelden voor de Nachtopvang, Crisisopvang, ’t DAC en Skrep loopt anders. Daarover lees je meer onder het webformulier.

Aanmeldformulier

Aanmelden voor Crisisopvang

Crisisopvang Emmen
Woon je in Drenthe, maar heb je geen veilige verblijfplaats meer? Na doorverwijzing door een professionele instantie, kun je bij ons terecht. Neem contact op met Crisisopvang Emmen via drenthe@wender.nl of 088-066 3650.

Crisisopvang Burgum en Crisisopvang Leek
Voor opvang in de crisisopvang in Burgum of Leek kun je ons bellen via 088 066 3000 of 088 066 3650, of het webformulier invullen. Buiten kantoortijden kun je ook bellen met de crisisopvang zelf.

  • Crisisopvang Burgum: 088 – 066 3700
  • Crisisopvang Leek: 088 – 066 3800

Aanmelden voor Nachtopvang

Nachtopvang Groningen
Wil je verblijven in de Nachtopvang Groningen? Bel dan met het aanmeldpunt via 088 – 066 30 00. Je wordt gekoppeld aan een interventiewerker en krijgt een gesprek. Zo weten we of we een opvangplek kunnen bieden en welke plek het beste past.

Nachtopvang Leeuwarden
Aanmelden voor een slaapplek in Nachtopvang Leeuwarden kan op werkdagen tussen 09.00 en 13.00 uur bij de Nachtopvang zelf aan de Oostergoweg 1-d in Leeuwarden. Op de vrijdag kun je je aanmelden voor de vrijdag-, zaterdag- én zondagnacht. Wie de vorige nacht in de opvang is geweest, heeft de volgende nacht recht op een bed als hij of zij zich voor 13.00 uur aanmeldt.

Aanmelden ’t DAC en SKREP

Voor ’t DAC (Dagactivering) en SKREP in Leeuwarden kun je je aanmelden bij de locatie zelf.

Vragen over onze hulp en ondersteuning?

Heb je vragen over onze hulp en ondersteuning? Je kunt altijd bellen of mailen met het Aanmeldpunt.

  • telefoon: 088 066 3000 of 088 0663650.
  • e-mail: aanmeldpunt@wender.nl
  • of stel je vraag via het aanmeldformulier hierboven

Heb je algemene vragen?

Heb je algemene vragen over ons werk of onze organisatie? Klik op de knop hieronder om naar onze contactpagina te gaan.