Home Aanmelden

Aanmelden

Wil je je aanmelden? Dat kan bij het Aanmeldpunt op twee manieren:

  • Optie 1: Vul het onderstaande formulier in. Na verzenden komt het terecht bij het Aanmeldpunt en zij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
  • Optie 2: Bel met ons aanmeldnummer 088 066 3999.

Je kunt jezelf aanmelden, maar ook een professionele verwijzer of hulpverlener kan dat doen. Na aanmelding krijg je zo snel mogelijk een reactie.

We checken altijd of Wender de juiste hulpverlener voor je is. Als dat zo is, volgt er een intakegesprek. Hierin bespreken we de beschikking of indicatie, zorgverzekering en inkomen. Die kunnen belangrijk zijn om de hulp te kunnen starten. Wij kunnen je helpen om dit te regelen. Het kan zijn dat er kosten gelden voor onze opvang en begeleiding. En soms zijn er wachttijden. Dit verschilt per voorziening en indicatie. Je hoort er meer over tijdens het Aanmeldgesprek.

Aanmeldformulier

Aanmelden voor Crisisopvang

Crisisopvang Burgum, Crisisopvang Leek en Crisisopvang Emmen
Voor opvang in de crisisopvang in Burgum, Leek of Emmen kun je ons Aanmeldpunt bellen via 088 066 3999, of het webformulier invullen. Buiten kantoortijden kun je ook bellen met de crisisopvang zelf.

Aanmelden voor Nachtopvang

Nachtopvang Groningen
Wil je verblijven in de Nachtopvang Groningen? Bel dan met het Aanmeldpunt via 088 – 066 3999. Je wordt gekoppeld aan een interventiewerker en krijgt een gesprek. Zo weten we of we een opvangplek kunnen bieden en welke plek het beste past.

Nachtopvang Leeuwarden
Voor een slaapplek in Nachtopvang Leeuwarden bel je met het Aanmeldpunt via 088 – 066 3999. Op de vrijdag kun je je aanmelden voor de vrijdag-, zaterdag- én zondagnacht. Wie de vorige nacht in de opvang is geweest, heeft de volgende nacht recht op een bed als hij of zij zich voor 13.00 uur aanmeldt.

Aanmelden SKREP

Voor SKREP in Leeuwarden kun je je aanmelden bij de locatie zelf.

Vragen over onze hulp en ondersteuning?

Heb je vragen over onze hulp en ondersteuning? Je kunt altijd bellen of mailen met het Aanmeldpunt.

  • telefoon: 088 066 3999.
  • of stel je vraag via het aanmeldformulier hierboven.

Heb je algemene vragen?

Heb je algemene vragen over ons werk of onze organisatie? Klik op de knop hieronder om naar onze contactpagina te gaan.