Home Daklozenwandeling

Daklozenwandeling

Een gids, met ervaring in het straatleven, verzorgt een stadswandeling door de ogen van dak- en thuislozen. Tijdens de daklozenroute wordt een beeld geschetst van hoe een stad is voor wie op straat leeft.

Het kan iedereen overkomen om dakloos te worden. Maar wat betekent dat eigenlijk, dakloos zijn? Hoe leef je dan en wat maak je mee? In deze stadswandeling vertelt een voormalig dak- en thuisloze gids zijn verhaal aan de hand van de stadswandeling in de binnenstad van Leeuwarden. De wandeling laat mensen een kijkje nemen in de leefwereld van dak- en thuislozen zodat er meer begrip ontstaat voor deze groep mensen en hun persoonlijke situatie.

Praktische informatie daklozenwandeling

De wandeling start vanaf de Algemene Opvang van Wender aan de Nieuweweg 3 in Leeuwarden en gaat door de binnenstad. De wandeling duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur.

De wandeling is geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuilding, familie-uitjes en andere gezelschappen vanaf 6 tot 20 personen. De daklozenroute kan in combinatie met de Streetlife Escape Room worden geboekt maar ook apart.

Prijzen en reserveringen

Aanmelden kan via escaperoom@wender.nl. De kosten van de Daklozenroute zijn €30,- per groep.