daklozenroute escape room

Escape Room

Home Escape Room

Streetlife Escape Room

Streetlife Escape Room van Wender heeft maar één doel: deelnemers een onvergetelijke ervaring bezorgen over het leven van dak- en thuislozen. De deelnemers doorlopen in de room een fictieve casus die overeenkomt met situaties welke de medewerkers van Wender regelmatig tegen komen in het werk binnen de maatschappelijke opvang. Streetlife Escape Room is uitermate geschikt voor collega’s, ketenpartners, families, vriendengroepen en ieder ander boven de 16 jaar die de uitdaging aandurven. Met deze room hopen we een kijkje te geven in wat onze doelgroep veelal meemaakt.

Escape Room reserveren

Kom jij Streetlife Escape ervaren? Reserveer dan door een e-mail te sturen naar escaperoom@wender.nl Na het reserveren van een tijd + datum krijg je een bevestiging per e-mail.

Annuleren 

  • Tijdig annuleren van de room is kosteloos, dit geldt tot 24 uur voor de reservering. 
  • Bij het niet op komen dagen wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.
  • Indien je wilt annuleren kan dit door een e-mail te sturen naar escaperoom@wender.nl
  • Indien je de combinatie van de escaperoom met de daklozenroute wilt annuleren dien je dit minimaal vijf dagen voor de geboekte datum aan te geven. 

Openingstijden

Bij de reservering kun je een gewenst tijdstip opgeven waarop jullie willen langskomen. Samen kijken we vervolgens naar de mogelijkheden.

Prijzen en reserveringen 

De room is geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuilding, familie uitjes en andere gezelschappen vanaf minimaal 2 tot maximaal 6 personen die houden van een uitdaging. Zit je gewenste arrangement er niet tussen of heb je vragen? Mail dan naar escaperoom@wender.nl

Je kunt bij Streetlife Escape alleen contant afrekenen. Indien noodzakelijk kan er een factuur worden opgesteld, welke vooraf voldaan moeten worden. De bijdrage van €20 (voor de hele groep) wordt gebruikt voor de Escape Room.

Streetlife Escape

Prijs: €20,- (per groep)
Tijdsduur: ca. 80 minuten

+ Daklozenroute

Prijs: €50,-*
Tijdsduur: ca. 130 minuten

* Deze prijs in inclusief de escape room en geldt voor de hele groep.

Meer informatie over de Daklozenroute vind je hier.

Praktische informatie

Streetlife Escape Room geeft de deelnemers een ervaring over wat onze doelgroep meemaakt. De routes en knelpunten die zij bewandelen om vanaf de straat een andere wending te geven aan hun leven. Namelijk het opzoek gaan naar een stabiel eigen leven.

De deelnemers dienen mobiel te zijn, de room is namelijk niet op de begane grond. Deelnemers moeten meerdere trappen kunnen belopen.

Spelregels Escape Room  

Plaats en parkeergelegenheden

De Escape Room vind je in onze Maatschappelijke Opvang aan de Nieuweweg 3, 8911 LK te Leeuwarden. Je kunt aan de voorkant van het pand aanbellen en aangeven dat je voor de escape room komt. Collega’s zullen je dan van harte welkom heten en je naar de room begeleiden. 

Voor het pand aan de Nieuweweg dient men betaald te parkeren, vaak is het hier vol. Er zijn parkeerkelders dichtbij bij het Zaailand of de Klanderij. De Nieuweweg 3 is vanaf hier op loopafstand.