Home Activiteiten fondsenwerving 2022

Activiteiten fondsenwerving 2022

In 2022 gaan we aan de slag met veel mooie projecten. Door de donaties van fondsen kunnen wij nieuwe, innovatieve ideeën of projecten uitvoeren voor onze cliënten. In dit overzicht vind je de activiteiten van 2022.

Project muzikale wending

Muziek luisteren is niet alleen leuk, het zelf maken ook! Het verbindt, geeft energie, laat je dansen, doet even vergeten en is goed voor je brein. Daarom is het onze wens om in de toekomst op alle locaties samen met cliënten muziek te maken. Muziek wordt straks in wekelijkse sessies van 1,5 uur gemaakt door professionele musici vanuit Embrace, collega’s en cliënten. Er zijn nu 20 mogelijke locaties waarmee we 800 cliënten en 100 kinderen bereiken. In april startte zo’n wekelijkse sessie bij Wonen Sneek. Lees het hele nieuwsbericht hier.

Workshop diversiteitsgevoelig werken

In de eerste helft van 2022 krijgen medewerkers van de crisisopvangen en Vrouwenopvang Groningen de workshop ‘Waardenopvoeding’ van KeTJA. Zij worden zich bewuster van hun ‘eigen gekleurde bril’ en maken verbinding met thema’s die spelen in de wereld van ouders en kinderen, zoals religie en discriminatie-ervaringen. KeTJA denkt ook mee hoe diversiteitsgevoelig werken in de toekomst te borgen binnen Wender.

Word jij Vriend van Wender?

De Vrienden van Wender ontvangt geld van onder andere donateurs, ondernemers en kerken. Tijdens de naamsverandering naar Wender werd de samenwerking met de stichting versterkt. De fondsenwerver ondersteunt bij het werven van inkomsten. Heb jij hierover ideeën en zie jij mooie mogelijkheden? Neem dan contact op met de fondsenwerver Cecielle Keizer via 06 23 07 85 97 of c.keizer@wender.nl.