Home Activiteiten fondsenwerving 2023

Activiteiten fondsenwerving 2023

In 2023 gingen we weer aan de slag met veel mooie projecten. Door de donaties van gulle gevers konden wij wederom nieuwe projecten uitvoeren voor onze cliënten. Hieronder vind je de activiteiten van 2023.

Tovertafels

Kinderen die in de crisisopvang en vrouwenopvang verblijven, hebben vaak al veel meegemaakt. Dankzij donaties hebben we op deze locaties Tovertafels geplaatst. Met de Tovertafel kunnen ze weer even kind zijn en spelen. Deze tafel projecteert interactieve spellen in de vorm van lichtprojecties op de tafel of vloer. Deze spellen brengen kinderen met elkaar én met hun families in contact. Op deze manier bestrijden we eenzaamheid, verbeteren we hun emotioneel welzijn en bieden we de kinderen afleiding.

Kind speelt met Tovertafel activiteiten

Binnentuin Vrouwenopvang Groningen

De binnentuin van Vrouwenopvang Groningen heeft een ware metamorfose ondergaan! Dankzij donaties is de betegelde binnenplaats veranderd in een tuin met bomen, struiken, planten en bloemen. Het is nu een prettige en gezellige plek voor de vrouwen en natuurlijk hun kinderen die er fijn kunnen spelen.

Binnentuin Vrouwenopvang Groningen
Binnentuin Vrouwenopvang Groningen
Binnentuin Vrouwenopvang Groningen
Binnentuin Vrouwenopvang Groningen

Samenwerking met Natuurmuseum Fryslân

Het Natuurmuseum Fryslân vierde in 2023 zijn 100-jarig bestaan. Om deze mijlpaal te vieren, konden bezoekers gratis het museum verkennen. Wender zocht samenwerking met het museum, zodat onze cliënten konden genieten van dit fantastische uitje.

Cecielle Keizer, medewerker Fondsenwerving bij Wender, zegt hierover: “Onze cliënten organiseren zelden zelf een museumuitje. Ze hebben genoeg aan hun hoofd. Desondanks waarderen ze nieuwe ervaringen enorm. Samen met collega’s is het uitje voorbereid en eenmaal in het museum was het puur genieten. De T-rex trok de meeste aandacht. Het was geweldig dat ‘Vrienden van Wender’ ervoor heeft gezorgd dat het hele bezoek mogelijk was. We hopen op meer van dit soort samenwerkingen. Een positieve invulling van de dag heeft een positief effect op alle gebieden; het helpt de cliënt dus ook in het persoonlijke begeleidingstraject!”

activiteit Tyrannosaurus rex Natuurmuseum Fryslân.

Word jij Vriend van Wender?

De Vrienden van Wender ontvangt geld van onder andere donateurs, ondernemers en kerken. Tijdens de naamsverandering naar Wender werd de samenwerking met de stichting versterkt. De fondsenwerver ondersteunt bij het werven van inkomsten. Heb jij hierover ideeën en zie jij mooie mogelijkheden? Neem dan contact op met de fondsenwerver Cecielle Keizer via 06 23 07 85 97 of c.keizer@wender.nl.