Home Hulp bij (dreigend) huiselijk geweld Telefonische hulp bij (dreigend) huiselijk geweld

Telefonische hulp bij (dreigend) huiselijk geweld

Dreigt jouw thuissituatie uit de hand te lopen? Bel dan 0900 – 118 88 81 voor hulp. Dit is een telefonische hulplijn. Wender luistert, geeft informatie en advies. Dit is geheel vrijblijvend en als je wilt anoniem. Ook kunnen we je eventueel verder helpen met opvang of thuisbegeleiding. Of je doorverwijzen naar geschikte hulpverlening.

Dagelijks van 9:00 tot 23:00 uur kun jij bij ons terecht voor een luisterend oor, informatie en advies.

Bel 0900 – 118 88 81
Wender helpt!

Let op!
Bel bij directe dreiging of gevaar altijd 112. Voor politie, bel: 0900 – 88 44.

Dag en nacht hulp

Tussen 23:00 uur en 9:00 uur kun je voor informatie en advies gebruikmaken van de chatfunctie van Fier . Ook kun je dag en nacht terecht bij Veilig Thuis, telefoon: 0800 – 2000.

Hoe kunnen we helpen?

Praten over de situatie thuis is heel belangrijk. Hoe lastig het ook is om die stap te zetten. Daarom is onze hulp geheel vrijblijvend, je kunt ook gewoon anoniem bellen.

Bij de hulplijn werken hulpverleners en ervaringsdeskundigen die ook in onze vrouwenopvang werken. Je praat dus altijd met iemand die jouw situatie begrijpt en herkent. We beoordelen niet en sturen niet direct hulpverleners op de af.

Wender heeft in Groningen en Drenthe jarenlange ervaring met de opvang en begeleiding van vrouwen en kinderen die door huiselijk geweld hun thuis moeten ontvluchten. We helpen je graag verder, want jij hebt recht op een veilig thuis!