Crisisopvang

Crisisopvang is er voor volwassenen en gezinnen die (tijdelijk) geen onderdak hebben. In Burgum (Friesland), Emmen (Drenthe) of Leek (Groningen) helpen wij jou om jouw leven weer op de rit te krijgen.

In de crisisopvang kun je verblijven als je behoorlijk zelfredzaam bent. Dat betekent bijvoorbeeld dat je zelf boodschappen doet en je eigen maaltijden kunt verzorgen. Heb je meer hulp en begeleiding nodig? Ook dan kan Wender helpen. Neem gerust contact met ons op.

Waar verblijf je

Je hebt een eigen slaapkamer. Afhankelijk van de locatie deel je de badkamer en toilet, de woonkamer en keukenfaciliteiten. Gezinnen kunnen meestal gebruikmaken van gezinsunits met een eigen woonkamer, keukenblok, slaapkamers en een douche en toilet. We proberen iedereen zo dicht mogelijk bij de voormalige woonplaats op te vangen. Dat is ook handiger met kinderen die naar school gaan en werk.

Locaties

Lees welke faciliteiten er zijn en hoe we jou en/of jouw gezin kunnen helpen.

  1. Crisisopvang Burgum
  2. Crisisopvang Emmen
  3. Crisisopvang Leek

Uiteindelijk is het de bedoeling dat je weer op eigen benen komt te staan. Verblijf in de crisisopvang is daarom zo kort mogelijk en zo lang als nodig.