Home De Werkerij Leeuwarden

De Werkerij Leeuwarden

Ben jij jonger dan 27 jaar en wil je actief werken aan een stabiele toekomst? Meld je dan aan bij De Werkerij en ontdek waar jouw talenten liggen.

Voor wie is De Werkerij?

Via De Werkerij kunnen jongeren in een fijne omgeving waardevolle leer- en werkervaring opdoen.

Als je dakloos of thuisloos bent (geweest)of in een moeilijke (thuis)situatie zit, kom je vaak niet aan leren of werken toe. Terwijl dit juist heel belangrijk is om een stabiel leven op te bouwen. Een diploma of werkervaring zijn immers onmisbaar om een baan te vinden en een zelfstandig bestaan op te bouwen. Via De Werkerij kun je het werken of leren (weer) oppakken.

Hoe helpen wij jou?

Bij De Werkerij krijg je een trajectcoach. Deze onderzoekt samen met jou welke interesses jij hebt, wat bij jou past, waar je goed in bent en waar je beter in kan worden. Jullie gaan na welke studie bij je past of welke werkervaringsplekken geschikt zijn. Ben je nog niet toe aan werk of studie? Dan hebben we ook verschillende dagbestedingsactiviteiten:

  • catering
  • hout- en fietsenwerkplaats
  • computerwerk
  • sport
  • schoonmaakwerk
  • creatief bezig zijn

Wender ondersteunt jou om actief aan de slag te gaan, zodat je niet thuis hoeft te zitten. Lekker bezig zijn helpt je bij het opbouwen van een dagritme en het verbeteren van sociale vaardigheden. Plus: je leert veel en werkt toe naar een nieuwe wending in jouw leven.

Aanmelden De Werkerij

Je kunt je 24 uur per dag, 7 dagen per week aanmelden voor De Werkerij in Leeuwarden. Ga hiervoor naar het aanmeldformulier. Rechtstreeks contact opnemen met De Werkerij kan ook. Bel: 088 – 066 31 30.

Adres:

Pallasweg 10 (Industrieterrein De Hemrik)
8938 AS Leeuwarden
Telefoon: 088 − 066 31 30