Home STOER

STOER

STOER biedt ontspanning en arbeidsmatig werk in de vorm van dagbesteding. Door met je talenten aan de slag te gaan, brengen wij je dichterbij de maatschappij óf – als betaald werk het doel is − bij de arbeidsmarkt. STOER van Wender is voor iedereen met een indicatie dagbesteding.

Maatwerk

Bij Wender geloven we dat elk mens een talent heeft en dat iedereen een kans verdient om deel te kunnen nemen aan de maatschappij. Samen proberen we jouw talent(en) naar boven te halen. Wat vind JIJ leuk en wat kan je al goed? Plezier op de werkvloer en jouw wensen staan bij STOER altijd centraal.

Soorten dagbesteding bij STOER

Op onze locatie in Emmen bieden we verschillende vormen van dagbesteding. Onder andere voor de Tuinbeurs, waar we intensief mee samenwerken. Maar ook bijvoorbeeld fitness- en kookactiviteiten. Daarnaast kun je je bezighouden met activiteiten voor het milieu en de omgeving. Zo bouwen we insectenhotels en halen we zwerfafval op in de wijk.

Stoer dagbesteding
stoer dagbesteding klussen
stoer dagbesteding tafel met katten
stoer dagbesteding ingang
Stoer dagbesteding kledingwinkel
stoer dagbesteding koken

Waar is STOER?

Je kunt ons vinden in de Loods aan de Phileas Foggstraat 28 in Emmen. STOER is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Weet je niet hoe je bij ons moet komen? Dan kan onze bus jou ophalen. Je kunt op meerdere plekken opstappen.

Aanmelden en informatie

Wil je je aanmelden? Neem contact op met ons Aanmeldpunt. Ook voor informatie, bijvoorbeeld over het vervoer naar onze Loods in Emmen, kun je contact opnemen met het Aanmeldpunt.

Dagbesteding STOER
Phileas Foggstraat 28
7825 AK Emmen