Home De Loods Leeuwarden

De Loods Leeuwarden

In De Loods is van alles te doen: productiewerk, houtbewerking en een fietsenwerkplaats. Daarnaast kun je creatief bezig zijn of meedraaien in de keuken- en schoonmaakdiensten.

Voor wie is De Loods?

De Loods is een dagbestedingslocatie van Wender. Iedereen vanaf 27 jaar – met een dagbestedingsindicatie – kan hier aan de slag. Heb je een specifieke vaardigheid of wil je iets anders doen dan wij aanbieden? Dan kijken we samen met jou naar werk op maat. Dit type werk is soms op een andere locatie.

Werkplan

Wie aan de slag is:

  • blijft actief
  • ontmoet anderen
  • leert werk- en sociale vaardigheden

Dat helpt allemaal om het leven weer zo goed mogelijk op de rit te krijgen. Ons doel is daarom: een zinvolle dagbesteding, waarbij je ontdekt wat jouw talenten zijn en hoe jij je kunt ontwikkelen. In De Loods maken we voor alle deelnemers een individueel werkplan. Daarin staan de leer- en werkafspraken tussen jou en jouw werkbegeleider.

Aanmelden

Heb jij (recht op) een dagbestedingsindicatie? Dan kun je bij ons terecht. Een dagbestedingsindicatie kun je regelen via het wijk- of gebiedsteam in jouw gemeente.

Je kunt je 24 uur per dag, 7 dagen per week aanmelden voor De Loods in Leeuwarden. Ga hiervoor naar het aanmeldformulier. Rechtstreeks contact opnemen met De Loods kan ook − stuur een e-mail naar: deloods@wender.nl.

Adres:

Pallasweg 10
8938 AS Leeuwarden
Telefoon: 088 − 066 31 25

Wender is er voor jou:

  • dagbesteding