Home Nachtopvang Groningen

Nachtopvang Groningen

Ben jij dakloos en heb je een slaapplek nodig? Dan is de nachtopvang in Groningen er voor je.

Voor wie is de nachtopvang?

Je kunt gebruikmaken van de daklozenopvang als je ouder bent dan 18 jaar. We hebben 31 slaapplekken. De nachtopvang is een noodoplossing, het is dus niet bedoeld om permanent te verblijven. Wender kijkt samen met jou naar een geschikte plek voor langere tijd.

Hoe werkt het?

Wil je blijven slapen? Dan is het nodig om een plek te reserveren. Dit kan telefonisch op werkdagen tussen 09:00 en 15:00 uur via interventiewerkers Oene (06 – 41 28 55 29), Daniël (06 – 53 23 40 06) of Sharon (06 – 53 23 80 79).

Vanaf oktober 2020 is er, vanwege de coronamaatregelen, geen aanmeld-uur meer. We maken alleen een afspraak bij de daklozenopvang als dit nodig is.

Zo snel mogelijk na je aanmelding volgt een intakegesprek. Daarbij maken we afspraken over huisvesting in de toekomst. We bekijken samen wat je nodig hebt en hoe we jou hierbij kunnen ondersteunen. De nachtopvang is immers een tijdelijke oplossing.

Kosten

Een nacht in de daklozenopvang kost € 5,65 per persoon. Voor dat bedrag krijg je een bed met schoon beddengoed, douche en ontbijt. Als je een uitkering ontvangt, zijn er speciale afspraken over de kosten. Neem contact met ons op als je vragen hebt, dan helpen we je verder!

Winterregeling

Tijdens de wintermaanden hanteren we een winterregeling. Dan treffen we extra maatregelen, zodat zoveel mogelijk mensen binnen kunnen slapen.

Dagopvang

Overdag kun je in Groningen terecht bij het Leger des Heils aan de Open Hof en de Kostersgang. Kijk voor meer informatie ook op de website van Stichting van de Straat.

Adres:

Schoolstraat 9
9712 JP Groningen

Wender is er voor jou:

  • nachtopvang
  • daklozenopvang