Home Wonen Noorderstationsstraat

Wonen Noorderstationsstraat

Rust, structuur en herstel. In de kleinschalige beschermd wonen voorziening aan Wonen Noorderstationsstraat in Groningen helpen we je hiermee. Je krijgt een eigen plek en (tijdelijke) hulp. Zo bouw jij een stabiel leven op en ga je uiteindelijk zelfstandig wonen.

Voor wie

Worstel jij met meerdere problemen? Zoals dakloosheid, schulden, (lichte) psychiatrische of psychosociale problemen en/of verslaving? En ben je minimaal 27 jaar? Dan kunnen wij jou helpen. Bij een verslaving is het fijn dat je deze onder controle hebt.

De hulp

Samen met jou werken we actief aan dagbesteding. We helpen je om in de toekomst door te stromen naar een eigen (huur)woning. Daar is geen tijdslimiet aan verbonden − herstel is immers een persoonlijk proces. Jij hebt een eigen begeleider en volgt een op maat gemaakt, zelfgekozen traject. Je werkt toe naar zoveel mogelijk zelfstandigheid.

Tot in de avonduren zijn er dagelijks begeleiders aanwezig. ‘s Nachts kun je een beroep doen op een achterwacht.

Zo woon je

Je hebt een eigen appartement met meubels en krijgt begeleiding bij wonen, leven en alledaagse zaken. Denk aan het huishouden, koken en de post. We werken krachtgericht, dat wil zeggen: wat je zelf kunt, doe je zelf.

Aanmelden

Aanmelden voor beschermd wonen aan de Noorderstationsstraat kan tijdens kantooruren telefonisch (088 066 3999) of via het aanmeldformulier. Heb je je gegevens achtergelaten, dan nemen we de eerstvolgende werkdag contact met je op.

Kosten

Afhankelijk van jouw situatie en inkomen zijn er kosten voor verblijf en begeleiding. Tijdens jouw aanmelding of intake kunnen we hier meer over vertellen.

Adres

Noorderstationsstraat 88
9717 KR Groningen