Home Wonen Schoolstraat

Wonen Schoolstraat

Vind je het lastig om op jezelf te wonen? In Wonen Schoolstraat van Wender kun je beschermd wonen als dit, om verschillende redenen, (nog) niet zelfstandig lukt. Dit kan voor korte of langere tijd.

Voor wie is Wonen Schoolstraat?

Heb jij last van meerdere problemen? Denk bijvoorbeeld aan verslaving(en) in combinatie met psychische problemen? Dan kun jij bij ons wonen. Forensisch wonen is ook mogelijk. De minimale leeftijd is 27 jaar.

Waaruit bestaat de hulp?

We gaan ervan uit dat jij een dagritme hebt en dat je je houdt aan onze leef-afspraken. Samen met jouw begeleider werk je aan een actieplan met doelen die je wilt bereiken. Dit gaat via de methodiek Krachtwerk. We gaan daarbij uit van jouw krachten en talenten. Verder is er in Wonen Schoolstraat 24-uurs begeleiding. Zo kun jij aan jezelf werken en is Wender er voor je als het even tegenzit.

Hoe woon je?

Bij deze woonvoorziening is er plek voor 47 bewoners. Je hebt je eigen gemeubileerde kamer. De maaltijden worden verzorgd. Je bepaalt zelf of je gezamenlijk of op je kamer eet.

Aanmelden Wonen Schoolstraat

Je kunt je 24 uur per dag, 7 dagen per week aanmelden voor beschermd wonen in Wonen Schoolstraat. Ga hiervoor naar het aanmeldformulier.

Kosten

Afhankelijk van jouw situatie en inkomen zijn er kosten voor verblijf en begeleiding. Tijdens jouw aanmelding of intake kunnen we hier meer over vertellen.

Adres:

Schoolstraat 11
9712 JP Groningen

Tel.: 088 – 066 39 69