Home Nieuws Geef December Glans – Giving Tuesday

Geef December Glans – Giving Tuesday

Kerstpakketten voor cliënten. Muziek in huis halen. Creatief aan de slag gaan met elkaar. Door de corona-pandemie zijn deze activiteiten lastiger te organiseren, maar het kan nog steeds! Wil jij ons helpen om ook deze december 2020 het leven in de opvang nét wat specialer te maken? Doneer dan een bedrag tijdens onze actie ‘Geef December Glans’. We sluiten met onze actie aan bij Giving Tuesday.

Giving Tuesday NL

Giving Tuesday is de wereldwijde dag van goed doen, vrijgevigheid en solidariteit

Giving Tuesday is de wereldwijde dag van goed doen, vrijgevigheid en solidariteit op 1 december. Wij sluiten dit jaar aan om in december extra aandacht te vragen voor de mensen die wij opvangen. Niet alleen op 1 december, maar in de hele maand. December is vaak de maand van familie, van samenzijn, van viering. Voor mensen in de opvang is dat allemaal niet vanzelfsprekend helaas. Familie is niet altijd in beeld of ver weg en de meesten hebben het niet breed. Vandaar dat we voor hen juist de decembermaand wat glans willen geven met een kerstpakket en kerstactiviteiten. Doe je met ons mee met een donatie? Gebruik in je eventuele social media-berichten dan gerust de hashtags #watdoejij en #GivingTuesdayNL. Zo laat je zien dat ook jij aansluit bij de wereldwijde actie van goed doen.

Doneren voor net wat meer glans in december

Vorig jaar sloten we met een warme-winter-campagne aan bij Giving Tuesday. Wat hebben we veel wintergoed als mutsen en sjaals mogen ontvangen! Dit jaar kiezen we vanwege het coronavirus bewust voor een donatie in de vorm van een geldbedrag, in plaats van spullen. Hiermee voorkomen we extra reisbewegingen en besmettingen. Met jouw donatie geven wij de decembermaand voor de cliënten in onze opvang nét wat meer glans met kerstactiviteiten en een kerstpakket. Via het donatieformulier hieronder kun je jouw bedrag doneren.

Alvast heel erg bedankt dat je meedoet aan onze december-glans-actie! En natuurlijk een mooie decembermaand en warm 2021 toegewenst.  Wil je meer weten over doneren? Of heb je een idee voor een actie? Lees dan onder na het donatieformulier even verder.

Donaties altijd welkom

Donaties zijn altijd welkom. We maken er allerlei waardevolle extra’s mee mogelijk. In de zomermaanden bijvoorbeeld hebben we van donaties tuinmeubilair aangeschaft. Zodat mensen op voldoende afstand van elkaar lekker buiten konden zitten. En daar gewoon even van de zon genoten, in hun eentje of met anderen. Of een oog hielden op hun buiten spelende kinderen. Buiten zijn is ook nog eens gezond. Bovendien geeft mooi meubilair een tuin extra glans.

Heb je vragen of ideeën?

Heb je vragen of ideeën om leuks, moois of goeds te doen voor de cliënten in onze voorzieningen? We denken en doen graag met je mee, neem contact op met onze collega Cecielle Keizer, via de mail of via 06 23 07 85 97. Zij kan je ideeën koppelen aan een project/locatie binnen onze organisatie en/of met je meedenken over de mogelijkheden.