Over ons

wender

Home Over ons

Over Wender

Wender is een betekenisvolle naam. Het staat voor draaien, keren, wenden. En het staat symbool voor mensen die op een keerpunt in hun leven staan. Die een andere, positieve wending aan hun leven willen geven.

Wij zijn Wender

In het leven van de mensen waar wij mee werken speelt vaak van alles. Dakloosheid. Huiselijk geweld. Verslaving. Psychische problemen. Schulden. Dan is het knokken om elke dag weer veilig door te komen. Anderen worstelen juist om problemen te voorkomen. Wender is er voor hen.

We helpen ze om de draad op te pakken en de touwtjes van hun eigen leven weer in handen te nemen. Door te luisteren. Ze een veilig onderdak te geven. Rust en structuur te bieden. We helpen ze op weg naar een betere toekomst.

Het leven een positieve wending geven vraagt om moed, doorzettingsvermogen en creativiteit. Van hen én van ons!

Wender: voor een veilig, eigen leven.

Lees de krachtverhalen van onze cliënten en ontdek hoe zij de touwtjes van hun eigen leven weer in handen hebben genomen.

.

Wender is er voor jou

Heb je hulp nodig? Of ben je hulpverlener/verwijzer en wil je iemand aanmelden? Neem contact met ons op via onderstaande blokken. Wil je meer informatie over Wender? Neem dan contact op met 088 – 066 3000 of via info@wender.nl

Hulp nodig

Heb je hulp nodig? We staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor jou klaar.

Aanmelden

Aanmelden kan bij ons Aanmeldpunt via de mail aanmeldpunt@wender.nl of het webformulier.