Home Thuisondersteuning

Thuisondersteuning

Zijn er spanningen bij jou thuis? Heb je last van schulden? Huiselijk geweld? Psychische problemen, verslaving of eenzaamheid? Mogelijk raak je dan het overzicht kwijt en heb je hulp nodig. Wender is er voor je. Met thuisondersteuning helpen we jou om weer grip op het leven te krijgen.

Thuisbegeleiding, het woord zegt het al, doen we bij voorkeur bij jou thuis. Heb je dat liever niet? Dan kunnen we ook ergens anders afspreken. Voor thuisondersteuning gebruiken we de begeleidingsmethodiek Krachtwerk. Hierbij staan jouw talenten en eigen kunnen centraal.

Thuisondersteuning is maatwerk

De thuisbegeleiding die je krijgt, is altijd maatwerk. Samen met jou maken we een actieplan. Je bepaalt zelf wat jouw wensen en doelen zijn en kijkt hier naar onderwerpen zoals wonen, het dagelijks leven, financiën, activiteiten, leren, vrije tijd en gezondheid. Dit voer je zoveel mogelijk zelf uit. Natuurlijk helpen we je daarbij. Is het handig om familie, vrienden of professionals te betrekken? Dan doen we dat. Maar jij houdt de regie. Het is jouw leven! Je begeleider is jouw steuntje in de rug.

Speciaal voor kinderen: gezinsbegeleiding

De methode Veerkracht aan huis is speciaal voor gezinnen met kinderen, waar thuis veel spanningen zijn. Een van onze begeleiders komt dan bij jouw thuis. Met jouw gezin leggen we de basis voor een veilige thuissituatie. Heb je behoefte aan gezinsbegeleiding? Voor jou en jouw kinderen? Vraag dan een verwijzing via de huisarts, gemeente, Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) of een WIJ(k)-team.

Meer weten over thuisondersteuning?

Wil je meer weten over thuisondersteuning? Neem dan contact op met ons aanmeldpunt. Daar kun je al jouw vragen stellen.

Hulp nodig

Heb je hulp nodig? Neem contact op met ons Aanmeldpunt via onderstaand telefoonnummer.

Aanmelden

Voor info over het Aanmeldpunt inclusief aanmeldformulier, klik op onderstaande button.