Home Thuisondersteuning

Thuisondersteuning, hoe werkt dat?

Zijn er spanningen bij jou thuis? Heb je last van schulden? Huiselijk geweld? Psychische problemen, verslaving of eenzaamheid? Mogelijk raak je dan het overzicht kwijt en heb je hulp nodig. Wender is er voor je. Met thuisbegeleiding helpen we jou om weer grip op het leven te krijgen.

Thuisbegeleiding, het woord zegt het al, doen we bij voorkeur bij jou thuis. Heb je dat liever niet? Dan kunnen we ook ergens anders afspreken. Voor thuisondersteuning gebruiken we de begeleidingsmethodiek Krachtwerk. Hierbij staan jouw talenten en eigen kunnen centraal.

Thuisbegeleiding is maatwerk

De thuisbegeleiding die je krijgt, is altijd maatwerk. Samen met jou maken we een actieplan. Dit voer je zoveel mogelijk zelf uit. Natuurlijk helpen we je daarbij. Is het handig om familie, vrienden of professionals te betrekken? Dan doen we dat. Maar jij houdt regie. Het is jouw leven!

Speciaal voor kinderen: gezinsbegeleiding

De methode Veerkracht aan huis is speciaal voor gezinnen met kinderen, waar thuis veel spanningen zijn. Een van onze begeleiders komt dan bij je thuis. Samen met jouw gezin leggen we de basis voor een veilige thuissituatie. Heb je behoefte aan gezinsbegeleiding? Voor jou en jouw kinderen? Vraag dan een verwijzing via de huisarts, gemeente, Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) of een WIJ(k)-team.

Meer weten?

Via ons aanmeldpunt kun je jouw vragen voorleggen. Of bel: 0900 − 118 88 81.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig? Bel dan: 0900 – 118 88 81. We staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor jou klaar.

Aanmelden

Aanmelden kan bij ons Aanmeldpunt:
– telefoon: 0900 – 118 88 81
– mail: aanmeldpunt@wender.nl
– via het webformulier

Voor een veilig, eigen leven